joi, decembrie 24, 2009

Sa cautam magia...


Craciunul...cea mai asteptata sarbatoare crestineasca...ne bate iar la usa. Dupa ani si ani de batut la usa parca a obosit si el sa tot bata...parca bate tot mai incet sau de cele mai multe ori parca nu mai bate deloc... doar vine si pleaca... pana sa mancam un cozonac sau sa bem un pahar de vin fiert hop si Craciunul a trecut... trece cu o viteza enervant de mare...
Haideti sa incercam sa reinviem spiritul Craciunului care parca a cam disparut odata cu trecea anilor. Sa-i cautam magia care ne fermeca in copilarie si sa dam un sens magic "banalitatilor" gen impodobirea bradului, venirea lui Mos Craciun, intampinarea colindatorilor, ascultatul colindelor... Trebuie sa redescoperim magia Craciunului altfel incet incet vom distruge tot ce a mai ramas din ea si Craciunul va deveni o sarbatoare crestineasca cum sunt multe altele... o scuza de a manca si a bea pana la refuz...
Va doresc tuturor SARBATORI MAGICE si un AN NOU MULT MAI BUN decat cel pe care il "ingropam" zilele astea...

PS: Din surse sigure va spun ca cel din poza de mai jos nu este Mos Craciun! deci sa-l asteptam cu totii...

5 comentarii:

Monica spunea...

Multumesc mult pt urari. si eu iti doresc tot ce e mai bun:)

Ela spunea...

Crăciunul este sărbătoarea Naşterii Domnului, timpul bucuriilor şi al liniştii sufleteşti. E perioada în care ne simtim mult mai aproape de cei dragi noua, cand primim şi dăruim mai multă iubire şi căldură sufletească. Sau cel putin asa ar trebui sa fie.
Asa ca... iti doresc liniste, iubire si mosul sa-ti aduca ce-ti doresti tu (pana la urma darurile mosului sunt gandurile noastre de drag pentru cei de langa noi; asa cred eu).

Ana-Maria spunea...

Sa ai un Craciun magic!Sarbatori fericite!

Eliza Penciu spunea...

Fane, e foarte faina postarea. Si foarte bun indemnul. Eu simt Craciunul asta atat de tare. Trimit mesaje, prietenii ma suna, Mosu' vine maine. Am parte de surprize frumoase. E totul atat de bine. Si eu iti doresc un Craciun magic, de neuitat, iar anul nou sa vina cu sanatate, ca-i cea mai buna dintre toate.

Monica spunea...

ma bucur mult k ti-a placut melodia...:)
multumesc pt urare:)
si la fel imi doresc sa ai si tu sarbatorile!

ce ma bucur ca ai postat si tu ceva de cand te am adaugat eu, pentru ca ti-am citit blogul din scoarta in scoarta...:)