vineri, iulie 16, 2010

Fata sufletelor noastre... MADALINA


A mai cazut o stea... Poatea cea mai luminoasa si luminata stea...MADALINA...
Ce soc, ce dezamagire... Poate a renuntat sa mai lupte, poate a obosit...cert este ca s-a dus... cel putin o parte din ea...trupul... ca in rest e cu noi si in noi... Fata draga, Fata cu parul de foc, Lina,Lina Madalina sau cum i s-a mai spus s-a dus...se pare ea a avut curaj...desi cel mai prostesc si miselesc... A avut curaj... bine ca nu a luat cu ea si slagarele cu care ne-a incantat de atata ori si de atata timp... Sper ca ti-ai gasit linistea...

PS: Eu intotdeauna am catalogat-o drept "Fata sufletelor noastre"...

6 comentarii:

Ela spunea...

Eu n-as cataloga un asemenea gest drept curaj. Oricum ... sa speram ca si-a gasit linistea.

Mallynna spunea...

Imi pare rau de ea :( imi pare rau de circul care s-a creat in urma ei!
Dumnezeu sa-i ofere linistea pe care aici, printre noi, nu a gasit-o

Un nimeni spunea...

S-a sinucis. Oameni slabi. Debili poate. Cine stie... Motive? hmm nimeni nu are motiv sa se sinucida... viata o fi ea cat de grea, e mai buna ca alternativa. A fost mare? Da... Dar doar dupa moarte au inceput s-o "iubeasca" atatia, sa-si aminteasca de ea... De aici si superficialitatea romanului.Mai e mare? Suflet sarman ..sper sa si fi gasit odihna ... acum e decazuta ...s-a sinucis auzi ..

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Rosaline spunea...

o stea ce n-ar fi tb sa cada. Stralucea prea frumos.

De ce a trecut asa mult timp de cand n-ai mai scris?

opiniibsvi spunea...

si mie chiar imi pare rau de madalina.dumnezeu sa o ierte.